Ghid experimentat, fiu al deltei ce a avut sansa de a se naste pe acest minunat taramim invita iubitorii de natura, calatorie, iubitorii de frumos, cei care vor sa descopere locuri unice  la o excursie in Delta Dunarii de neuitat in care ne vom vom impartasi cunostintele despre acest taram de basm.

Traseele pe care le putem face sunt numeroase si le stabilim impreuna in functie de dorintele fiecaruia sau putem explora traseele propuse de echipa noastra. Indiferent de traseu dorim sa va asiguram ca puteti vedea numeroase pasari (pelicani, cormorani,lebede, egrete, lisite, pescarusi,rate, etc.), plante (nuferi albi, galbeni,papura, stuf etc.), animale (bizani,caine inot, mistret etc.) specifice Deltei iar prioritate au locurile cele mai spectaculoase.

Barcile pentu excursii sunt barci special contruite pentru turism,avand banchete oferind un confort cat mai bun clientilor nostrii, sunt acoperite cu imbrar pentru protectia impotriva soarelui  si o parte dintre barci se pot inchide cu folie transpartenta  in cazul in care va ploua.

Fiecare persoana va primi o vesta de salvare care o va purta pe toata perioada excursiei cu barca.

Viteza de deplasare va fi medie deoarece pe dunare se va merge cu o viteza mai mare iar in zona de lacuri se va merge cu o medie de 10-15 km/ora (vor exista zone unde avem limita de 5km/ora sau nu ne va permite adancimea apei sa mergem cu o viteza mai mare), vom opri in punctele de interes pentru fotografiere sau pentru admirarea peisajului si a faune Deltei.