Despre noi și Delta Dunării

Ghid experimentat, fiu al Deltei ce a avut sansa de a se naste pe acest minunat taram, invita iubitorii de natura, calatorie, iubitorii de frumos, cei care vor sa descopere locuri unice la o excursie in Delta Dunarii de neuitat in care ne vom vom impartasi cunostintele despre acest taram de basm.

Traseele pe care le putem face sunt numeroase si le stabilim impreuna in functie de dorintele fiecaruia sau putem explora traseele propuse de echipa noastra. Indiferent de traseu, dorim sa va asiguram ca puteti vedea numeroase pasari (pelicani, cormorani, lebede, egrete, lisite, pescarusi,rate, etc.), plante (nuferi albi, galbeni,papura, stuf etc.), animale (bizani,caine inot, mistret etc.) specifice Deltei iar prioritate au locurile cele mai spectaculoase.

Barcile pentu excursii sunt barci special contruite pentru turism, avand banchete oferind un confort cat mai bun clientilor nostrii, sunt acoperite cu imbrar pentru protectia impotriva soarelui si o parte dintre barci se pot inchide cu folie transpartenta in cazul in care va fi vreme rea.
Fiecare persoana va primi o vesta de salvare pe care o va purta pe toata perioada excursiei cu barca.

Viteza de deplasare va fi medie deoarece pe dunare se va merge cu o viteza mai mare iar in zona de lacuri se va merge cu o medie de 10-15 km/ora (vor exista zone unde avem limita de 5km/ora sau nu ne va permite adancimea apei sa mergem cu o viteza mai mare), vom opri in punctele de interes pentru fotografiere sau pentru admirarea peisajului si a faune Deltei.

Recomandam o excursie de 1 zi in Delta Dunarii.!!!
O excursie de o zi te poarta in locuri neasteptate ,pline de momente pretioase si oameni faini care iti vor ramane la suflet si despre care iti doresti sa povestesti.

Acestea fiind spuse Pensiunea Casa din Deltă Murighiol vă așteptă să descoperim Delta Dunării împreună oferindu-vă următoarele servicii:

 

 

Servicii

Excursii cu barca organizate cu ghid

Excursii cu barca organizate cu ghid

Bărcile pentru excursii sunt special construite pentru turism, având banchete și oferind un confort cât mai bun, acoperite cu umbrar și ce se pot închide cu folie transpartentă în cazul în care va ploua.

Cazare la pensiunea Casa din Deltă Murighiol

Cazare la pensiunea Casa din Deltă Murighiol

Vă propunem pensiunea noastră din Murighiol situată pe șoseaua principală având în spatele locației un canal unde îți poși începe ziua savurând o cafea în liniște și în același timp admirând peisajele.

Închirieri bărci cu vâsle sau motor

Închirieri bărci cu vâsle sau motor

Pentru o plimbare romantică, explorarea deltei, pentru pescuit sau oricare ar fi scopul dumneavoastră, vă punem la dispozitie pentru închiriat atât bărci la vâsle cât și bărci cu motor.

Expediții pentru pescuit, explorare și sesiuni foto

Expediții pentru pescuit, explorare și sesiuni foto

Excursiile pe care le putem face sunt numeroase și le putem stabili împreună în funcție de dorințele fiecăruia sau putem explora traseele propuse de echipa noastră.

Pescaturism

Pescaturism

Pescaturismul, activitatea în care un pescar vă va desluși tainele pescuitului tradițional, iar apoi la locuința noastră veți servi o masă tradițională pescărească.

Transferuri

Transferuri

Ne vom ocupa de a aranja transferul dumneavoastră la anumite locații din Delta Dunării și asigura că va fi cât se poate de rapid, confortabil și fără griji.

Mese pescaresti

Mese pescaresti

Dorim să vă facem vacanța una de neuitat astfel ne-am organizat să vă putem oferi mese de pește gătite după rețete tradiționale, special pentru voi.

Camping

Camping

Strălucirea soarelui de vară, albul imaculat al zăpezii, culorile toamnei sau coloristica florei de primăvară te pot întampina direct când deschizi ușa rulotei.

Serviciile noastre in numere

Ca sa iti faci o idee si mai clara despre ce iti putem pune la dispozitie te rugam sa arunci o privire asupra datelor de mai jos

Camere

0

Locuri campare

0

Barci

0

Travel with Bus

0